Vintageposter.nl

Over onze prints

De reprints die Ruparo voor Vintageposter.nl maakt zijn hoogwaardige gicleeprints van high-end scans. We maken de prints op 270 grams mat (ongestreken) fotopapier, met een coating die een levensduur van meer dan 70 jaar garandeert. We maken de prints met een Epson inkjetprinter, waarbij we gebruik maken van de originele Epson K3-inkt. Ook die garandeert een zeer lange kleurechtheid.

 

Giclee prints

Alle posters die door Vintageposter.nl zijn gemaakt, zijn exclusieve giclee prints, gemaakt van kwalitatief hoogwaardige scans van affiches uit Nederlandse collecties en archieven.

 

Geen watermerk!

De meeste afbeeldingen van posters op deze site hebben een watermerk in de linker onderhoek. Dit watermerk zit - natuurlijk - niet op de poster zelf.

 

Formaten

Vintageposter.nl biedt reprints aan op de standaard posterformaten 40x50 cm, 50x70 cm en 70 x 100 cm. Het formaat verschilt daarmee in sommige gevallen wat van het formaat van de oorspronkelijke poster. We hebben hiervoor gekozen omdat u daarmee keuze heeft uit verschillende formaten en omdat het op deze manier aanzienlijk eenvoudiger is om de affiches zelf in te lijsten.