Vintageposter.nl

Over Vintageposter

Vintageposter is een initiatief van Ruparo in Amsterdam, www.ruparo.nl

Ruparo werkt samen met archieven en collectievormers van affiches. Op dit moment zijn dat het IISG (www.iisg.nl) en Chineseposters.net. Binnenkort voegen wij nieuwe collecties affiches aan ons aanbod toe.

De reprints die Ruparo voor Vintageposter.nl maakt zijn hoogwaardige gicleeprints van high-end scans. We maken de prints op 270 grams mat (ongestreken) fotopapier, met een coating die een levensduur van meer dan 70 jaar garandeert. We maken de prints met een Epson inkjetprinter, waarbij we gebruik maken van de originele Epson K3-inkt. Ook die garandeert een zeer lange kleurechtheid.

 

Giclee prints

All posters made by Vintageposter.nl are exclusive Giclee prints, made from top quality scans from posters and prints of Dutch collections and archives.

 

Auteursrecht

Ten aanzien van alle affiches die worden aangeboden via Vintageposter.nl wordt het volledige auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden.

Alle inhoud op de website is ons eigendom of het eigendom van de leveranciers van onze producten, en is auteursrechtelijk beschermd. De aankoop van een product geeft de koper geen auteursrechtelijk belang of ander intellectueel eigendomsrecht op het product. Voor alle inhoud op de website die niet ons eigendom is, is toestemming verleend.

Als u denkt dat uw werk is gekopieerd of gebruikt op de website op een wijze die het auteursrecht of handelsmerk schendt, verzoeken wij u ons hiervan in kennis te stellen.
Wanneer wij een terechte claim over inbreuk op rechten ontvangen, of wanneer wij enige werkelijke of vermeende vorm van overtreding op welke wijze dan ook bemerken, zullen wij de producten die werkelijk of vermoedelijk inbreuk maken op enig recht verwijderen van de website en de verkoop van de producten staken in afwachting van ons onderzoek.